fbpx

Vrouwencirkel in Den Haag

Ben jij op zoek naar verbinding met andere gelijkgestemden vrouwen? Vrouwen die net als jij bewust zijn, veel aan zelftontwikkeling doen maar zich soms wel alleen voelen in dit proces?

Doe dan mee aan een vrouwencirkel in Den Haag! De volgende edities staan gepland op zaterdag 11 november 2023, 6 januari 2024, 3 februari 2024, 2 maart 2024 en 6 april 2024. Koop hier een kaartje!

Er gebeurt iets magisch als vrouwen bij elkaar komen, zowel online als offline. De veilige space opent om jezelf te mogen zijn, om te delen wat er in je om gaat en om te connecten met elkaar. Heel vaak voelen we ons alleen in ons proces, in onze gedachten en gevoelens. Als je gaat verbinden en delen met andere vrouwen zul je merken dat je niet alleen bent!

In november start ik met een vaste vrouwencirkel groep. Dan komen we vijf keer bij elkaar met dezelfde vrouwen en  maken we een reis met deze thema’s: zelfcompassie, zelfliefde, zelfexpressie, zelfacceptatie en innerlijke kracht. Via deze link kun je meer informatie vinden. 

Als onderdeel van de vrouwencirkel drinken we 100% pure cacao, wat ook wel een natuurlijke hartopener wordt genoemd. Het bevat veel magnesium, waardoor je makkelijker kan ontspannen en daarmee ook je hart kan openen. Het drinken van de cacao is optioneel!

Cacao ceremonie Den Haag

Wat kan ik verwachten van een vrouwencirkel?

De vrouwencirkel bestaat uit:

  • Een voorstelrondje
  • Meditatie en cacao ceremonie
  • Schrijfopdracht
  • Deelrondes
  • Een persoonlijke kaart voor iedereen

We stappen deze middag even uit de ratrace en we gaan vertragen. Voelen. Zijn. Verbinden.
Je mag 100% jezelf zijn en vanuit je hart delen wat er er bij jou speelt, waar jij tegen aan loopt of wat er in jouw hoofd omgaat. Niks is te gek. Alles is welkom.

Een vrouwencirkel is een veilige plek, er wordt niet geoordeeld of ongevraagd advies gegeven.

Wie ben ik? Ik ben Debbie, het gezicht achter Jezelf op 1. Ik geloof dat de belangrijkste relatie die is met jezelf. Ik begeleid vrouwen terug in hun kracht door los te komen van beperkende overtuigingen en patronen uit je jeugd, door terug te naar jouw kern. Als je vanuit die kern gaat leven, dan voel je je meer verbonden met jezelf en met wat jij echt wilt. Dan is het makkelijker om voor jezelf te kiezen en jezelf op nummer 1 te zetten. 

Je bent zo welkom lieve vrouw! Bij vragen of twijfel, stuur me gerust een berichtje!

Hieronder zie je de komende vrouwencirkels in Den Haag