fbpx

Vrouwencirkel met Cacao ceremonie in Den Haag

Ben jij op zoek naar verbinding met andere gelijkgestemden vrouwen?

Kom dan naar de vrouwencirkel met cacao op donderdag 29 december in Den Haag. 

Er gebeurt iets magisch als vrouwen bij elkaar komen, zowel online als offline. De veilige space opent om jezelf te mogen zijn, om te delen wat er in je om gaat en om te connecten met elkaar. Heel vaak voelen we ons alleen in ons proces, in onze gedachten en gevoelens. Als je gaat verbinden en delen met andere vrouwen zul je merken dat je niet alleen bent!

Deze keer met de extra toevoeging cacao. 100% pure cacao is een natuurlijke hartopener. Het bevat veel magnesium, waardoor je makkelijker kan ontspannen en daarmee ook je hart kan openen.
Het drinken van de cacao is optioneel!

Hoe mooi is het om het jaar 2022 af te sluiten met andere zelfbewuste vrouwen en te verbinden met elkaar?

vrouwencirkel Den Haag
Cacao ceremonie Den Haag

Wat kan ik verwachten?

Naast het voorstelrondje, de meditatie, de deelrondes en de persoonlijke inzichtkaarten zal er ook ruimte zijn om te journallen over het afgelopen jaar. Op die manier kun je alvast langzaam het jaar afronden.

Waar is het? Het vindt plaats bij Yoga Corazon, een fijne yogastudio in Den Haag, makkelijk te bereiken per auto of met OV.

Wanneer is het? Donderdag 29 december van 10.00 tot 12.30 uur

Voor wie is het? Deze vrouwencirkel is voor elke vrouw die in het proces zit van meer verbinding naar zichzelf toe (zijn we dat niet allemaal?)

Wat zijn de kosten? Tot 15 december betaal je €22 voor de vrouwencirkel. Daarna is de prijs €33. 

Wie ben ik? Ik ben Debbie, het gezicht achter Jezelf op 1. Ik geloof dat dat jijzelf de basis bent en dat als jij jezelf op nummer 1 zet, de rest ook kan gaan stromen. Ik coach vrouwen op zichzelf op 1 te zetten na een relatie waarin zij zichzelf hebben weggecijferd. De afgelopen jaren heb ik veel vrouwencirkels online georganiseerd, nu voel ik dat het moment is om ook live momenten te creeëren. 

Je bent zo welkom lieve vrouw!