fbpx

In de relatie met jouw narcistische ex was jij alleen maar aan het geven, geven en geven. En wat kreeg je terug? Heel weinig. Het is niet gek dat jij het nu moeilijk vind om voor jezelf te zorgen, je bent altijd gewend om voor anderen te zorgen. Maar weetje, jij bent OOK belangrijk. Als jij goed voor jezelf kan zorgen, kun je ook beter voor je kinderen zorgen. Ik geloof erin dat het begint bij jezelf op 1 zetten. Weten wie je bent, wat je wilt, wat je nodig hebt en daar naar handelen.

Wat je daarnaast nodig hebt is sterk in je schoenen staan in het contact met jouw narcistische ex. Het fijnste is natuurlijk als je geen contact meer hoeft te hebben, maar als er kinderen in het spel zijn, is dat vaak lastig. Op de momenten dat jullie elkaar zien of spreken zal hij jou proberen te ‘pakken’. Nare opmerkingen zeggen, leugens vertellen of juist poeslief doen. Ontzettend verwarrend voor jou en dat is precies zijn doel!

In een gratis gesprek help ik je graag met een aantal tips om sterk in je schoenen te staan tegenover jouw narcistische ex en tegelijkertijd denk ik met je mee wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen. Om weer vooruit te komen!

Ook ik stond op dit punt een paar jaar geleden. Ik voelde me moedeloos en had geen idee hoe ik ooit weer gelukkig zou zijn. Het is mij gelukt!

Ik wil je graag helpen omdat ik zelf heb ervaren dat het mogelijk is om de touwtjes weer in handen te krijgen na een narcistische relatie. Ik gun het jou zo!

Klik hieronder om een gratis gesprek in te plannen. Het gesprek duurt 60 minuten en kan online via Zoom of fysiek in Den Haag. Tot snel!