fbpx

Terug in je kracht komen staan en daarmee jezelf op 1 zetten!

Hoe dan, denk jij?

Ik voel me zo gebroken, alleen en radeloos. Herkenbaar?

Zes jaar geleden zat ik er ook zo bij. Ook al was ik weg bij mijn narcistische ex, hij wist mij nog steeds te bespelen en angst aan te jagen. Alles wat hij zei, raakte en triggerde mij. Ik leefde in constante stress, omdat ik bang was voor wat er zou komen.

Op een geven moment was ik er klaar mee. Ik wilde zelf de touwtjes in handen krijgen en bepalen hoe ik mij voelde. Ik wil me weer fijn voelen!

Ik ben me anders gaan opstellen tegenover mijn narcistische ex, waardoor hij mij niet meer kon raken (wat hem natuurlijk frustreerde) en alleen al daardoor voelde ik mij zoveel sterker! Ook ging ik voor mezelf kiezen en dingen doen waar ik blij van werd. Ik ging beter voor mezelf zorgen. Ik zette mezelf op nummer 1. 

Checklist grip op je leven

Dit wil jij toch ook?

♥ Jezelf gaan zien als prioriteit en jezelf op 1 zetten.

♥ De kracht in jezelf voelen en sterk in je schoenen staan.

♥ Kiezen voor jezelf en jouw geluk.

♥ Jij hebt de touwtjes in eigen handen en jij bepaalt hoe jij je leven wilt leven.

♥ Dingen doen waar JIJ blij van wordt.

♥ Keuzes te maken die goed zijn voor jou en jouw kinderen!

 

Checklist grip op je leven

Hi, Ik ben Debbie 🙂

Na een relatie met een narcist van 6 jaar wist ik niet hoe ik verder moest. Ik stond er alleen voor met een baby en ik had geen idee hoe ik mijn leven kon verbeteren. Ik was mezelf helemaal kwijt en ik had geen eigenwaarde meer over. Ik twijfelde aan mezelf en zocht vaak de bevestiging buiten mezelf. 

De overlevingsstand heeft mij geholpen om door te kunnen gaan en op mijn leven stabiel te krijgen. De rechtszaak met mijn ex duurde drie jaar wat veel tijd, energie en verdriet koste. Een jaar na de break-up ben ik begonnen met therapie, meditatie en schrijven. Ik vond het doodeng om ‘mijn shit’ aan te kijken, maar ik wist dat ik hierdoor heen moest om mij weer beter te voelen. Stap voor stap kwam ik steeds dichter bij mezelf en mijn gevoel. Ik merkte dat ik mezelf echt was kwijtgeraakt in de jaren daarvoor. Door meditatie ervaarde ik rust in mijn hoofd en voelde ik het vertrouwen terugkomen. 

Nu voel ik mij krachtig en wil ik graag andere vrouwen helpen sterk in hun schoenen te staan. Ben jij er klaar voor?

Wil jij weer vertrouwen hebben in jezelf en het leven?

Het is zwaar, het constante gevecht met de negatieve gedachten in je hoofd en de angst voor je narcistische ex. Je wilt je graag beter voelen, maar je weet gewoon niet hoe!

Dan is het coachtraject ‘Terug in je kracht’ misschien iets voor jou! Ik help jou graag om jou in je kracht te zetten, dingen los te laten en rust in je hoofd te creeëren. Bovenal ga je weer het vertrouwen voelen in jezelf en het leven.

Ben jij hier klaar voor?

Ervaring van Tiny

Het was geen toeval dat ik Debbie tegenkwam op Instagram. Wat voelde ik me met haar en haar verhaal verbonden! De naam van haar bedrijf, @jezelfop1, triggerde dat wat ik wel wou, maar tot op heden maar moeilijk kon. Als recovering people pleaser bleef ik tegen dezelfde zaken aanlopen.

Ik ben ervan overtuigd dat alles gebeurt met een reden. De inzichten die Debbie me gaf, had ik vroeg of laat ook op een andere manier kunnen ontdekken. De Durf te Dromen-sessies zorgden echter voor een stroomversnelling.

Superfijn zijn de meditaties die Debbie speciaal voor mij heeft opgenomen. Ik beluister ze regelmatig en kom hierdoor steeds dichter bij mezelf.

Wie denkt dat jezelf op 1 zetten ten koste gaat van relaties heeft het mis. Pas wanneer je een gezonde relatie met jezelf hebt, kun je gezonde relaties aangaan met anderen.

Mijn hart is letterlijk en figuurlijk geopend. Dit wens ik iedereen toe!

Na het coachtraject ‘Terug in je kracht’

♦ Ervaar je meer rust in je hoofd

♦ Kun je in het contact met jouw ex dichter bij jezelf blijven

♦ Je hebt meer vertrouwen in jezelf en jouw leven

♦ Je bent niet meer bang voor wat er komen gaat

♦ Je staat sterk in je schoenen

♦ Voor jezelf zorgen is belangrijk

♦ Voel je de kracht in jezelf en durf je jezelf te zijn!

 

Wat kun je verwachten van het coach traject?

Tijdens het coachtraject werken we intensief samen zodat jij sterk in je schoenen staat en meer vertrouwen in jezelf ervaart.

⇒ Het bestaat uit 6 afspraken van 1,5 uur. Elke week of om de week een afspraak.

⇒ De afspraak is een combinatie van diepgaande gesprekken en een meditatie.

⇒ Je ontvangt na de eerste afspraak een persoonlijke meditatie.

⇒ De afspraak kan online via Zoom of live in Den Haag.

⇒ Drie maanden krijg je Whats App support voor je vragen of tips.

⇒ We gaan de diepte in en laten weer los!

De investering voor dit hele pakket is €595

Betalen in termijnen is mogelijk

Ik wil het heel graag maar ik kan het niet betalen!

Dat snap ik! Je kunt in termijnen betaling, dat kunnen we overleggen. Daarnaast kun je jezelf afvragen: Wat als je het niet doet?

Ik hou niet zo mediteren, waarom doe je dit?

Dat is geen probleem. Ik begeleid je gedurende de meditaties. Na een gesprek heb ik duidelijk gekregen wat je ervaart en waar je tegen aan loopt. In de meditatie help ik jou om dit te voelen en/of los te laten, waardoor je met een rustiger de gevoel de afspraak uitkomt. Je voelt meer vertrouwen en rust in je hoofd.

Waarom zou ik gaan werken met jou?

Ik stond ook op dit punt waar jij nu staat. Ik wist niet hoe ik verder moest, hoe ik ooit weer gelukkig zou worden en hoe ik wel een leuke man zou kunnen aantrekken. Ik voelde me zo radeloos en tegelijkertijd zo alleen.

Doordat ik dit proces zelf heb doorlopen, begrijp ik hoe jij je voelt. Ook weet ik wat er nodig is om je weer goed te voelen. Ik kan je hierbij helpen!

Een paar jaar later voel ik mij krachtig en weet ik wat ik wil in mijn leven. De persoon die ik was toen ik uit de relatie kwam, is er niet meer. Ik heb mijn eigenwaarde terug, heb mezelf geaccepteerd zoals ik ben en voel ik onvoorwaardelijke zelfliefde voor mezelf. Ik heb vertrouwen in mezelf en in het leven en dat voelt goed!!

Ik vind het heel spannend

Dat snap ik! Ja zeggen tegen dit traject is ja zeggen tegen de beste versie van jezelf en dat is spannend. Je kunt jezelf afvragen: Wat als ik het niet doe?