fbpx

Online programma: Thuiskomen bij jezelf na een narcistische relatie

Een relatie met een narcist heeft een grote impact op je leven. Alsof alles onder je voeten vandaan werd getrokken. Je bent het allemaal even kwijt, wie je bent en welke richting je op moet. De overlevingsstand heeft ervoor gezorgd dat je door kon en niet bent ingestort. Ben je nu op het punt gekomen om van de automatische piloot af te stappen en te gaan voelen? Voel je dat het tijd is voor jou? Ben je klaar om gelukkig te zijn? 

Thuiskomen bij jezelf na al die jaren waarin je jezelf hebt weggecijferd en altijd klaar stond voor anderen. Nu is het tijd om jezelf als prioriteit te gaan zien. Om jezelf op nummer 1 te zetten en te kiezen voor jezelf. Want jij ben het waard!

Heb jij last van:

» Dat je vaak twijfelt aan jezelf?
» Weinig zelfvertrouwen en eigenwaarde?
»  Het effect wat jouw narcistische ex op jou heeft, elke keer als jullie contact hebben?
»  Je zit veel in je hoofd en ervaart veel negatieve gedachten?
»  Weinig emoties voelen?
»  Wilt graag door met je leven, maar niet weten hoe?
»  Weinig vertrouwen in jezelf en in anderen?

Toen ik uit een relatie kwam van 6 jaar met een narcist was ik helemaal mezelf kwijt. De eerste 1,5 jaar heb ik mezelf groot gehouden en deed ik alsof alles goed met me ging, terwijl ik elke avond lag te huilen in m’n bed. Ik wilde me zo graag beter voelen, maar was ook bang voor alle emoties die me zouden kunnen overspoelen. Tot ik er op een gegeven moment zo klaar mee was, om me waardeloos en moedeloos te voelen.

Ik realiseerde me: Ik verdien beter! En mijn dochter verdient een betere moeder!

Ik ben mijn shit gaan aankijken in plaats van het weg te drukken. Ik durfde weer te voelen! Ik ben gaan mediteren om de gedachten in mijn hoofd een plek te geven. Ik begon mezelf beter te begrijpen en rust te vinden in mezelf. Ik voelde dat ik mezelf en mijn leven zelf mocht gaan vormgeven. En zo ontdekte ik de kracht in mezelf. Ik durfde met beide benen op de grond te staan en te zeggen dit ben ik. Daardoor veranderde ook het contact met mijn narcistische ex, hij kon mij niet meer raken! Althans ik liet het niet meer zien in het contact naar hem, waardoor de dynamiek tussen ons veranderde. Dat gaf mij nog meer kracht om door te gaan!

Tijdens mijn herstel heb ik verschillende therapieën en cursussen gevolgd om mij weer beter te voelen. Ik voelde me vaak heel erg onbegrepen en ‘alleen’ met mijn verhaal over narcisme. Mijn ervaringen en de tools die ik heb gebruikt in mijn herstel heb ik samen gevoegd in het online programma Thuiskomen bij jezelf! Dit programma is speciaal voor vrouwen die te maken hebben gehad met narcisme in relaties en nu een beter leven voor zichzelf willen. Want dat verdien je!

Na het programma ‘Thuiskomen bij jezelf’:

 • Heb jij de relatie en je ex losgelaten waardoor hij geen invloed meer op jou heeft
 • Durf jij de overlevingsstand los te laten
 • Ben jij losgekomen van de schaamte die je ervaarde
 • Is jouw eigenwaarde verhoogt
 • Heb je jezelf opnieuw leren kennen
 • Voelt kiezen voor jezelf makkelijker
 • Heb jij jouw wonden omgezet naar wijsheden
 • Sta je in jouw kracht en own je dit
 • Ben jij begonnen met proces van jezelf houden en jezelf omarmen zoals je bent
 • Heb jij weer zin in het leven
 • Durf jij te groter te dromen
 • Weet jij precies wat je nodig hebt om je open te stellen voor een nieuwe liefde
 • Zet jij jezelf op nummer 1
 • Ben jij niet bang om je verantwoordelijkheid te nemen
 • Ervaar jij meer rust in je hoofd
 • Heb jij het gevoel het leven weer aan te kunnen
Checklist grip op je leven

Wat kun je verwachten?

» Een life-changing programma waarbij ik jou stap voor stap help om de focus te verleggen van hem naar jezelf en écht voor jezelf te kiezen!

» Het bestaat uit 10 modules met video’s, meditaties en schrijfopdrachten.

» 3x gratis deelname aan vrouwencirkels

» Toegang tot een online community van vrouwen die allemaal te maken hebben gehad met narcisme in relaties.

» Je kunt het online programma volgen via een website of via een app op je telefoon. Je behoudt altijd toegang.

De prijs voor dit is alles is  €247 incl. BTW

De modules

1. De overlevingsstand
2. De relatie en jouw ex loslaten
3. Voorbij de schuld & schaamte
4. Terug naar de kern: jij!
5. Eigenwaarde & zelfvertrouwen
6. Zelfliefde & zelfcompassie
7. De invloed op jouw kinderen
8. Openstellen voor een nieuwe liefde
9. Jezelf op 1 zetten
10. Jouw droomleven

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoeveel tijd kost het?

Gemiddeld zo’n 30 minuten per module. Soms duren de schrijfopdrachten langer. Naast de meditaties per module zijn er ook nog extra meditaties die je kunt doen. De verwerking kan soms langer duren. Je kunt je voorstellen dat er heel wat emoties omhoog komen waar je ruimte aan wilt geven.

 

Hoe volg ik dit online programma?

Je kunt dit online programma in je eigen tijd volgen, via een website of via een app op je telefoon. Zo kun je gemakkelijk een moment in je dag vinden om hieraan te werken. 

Ik heb nog nooit gemediteerd!

Ik snap dat je dat spannend vindt! Ik begeleid je in de meditaties. Jij hoeft alleen maar te zitten of liggen en te luisteren en mijn stem te volgen. Je hoeft geen eerdere ervaring te hebben met meditatie. 

Wat is het verschil met 1-op-1 coaching?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wanneer kan ik starten?

Als je het programma koopt, krijg je binnen 2 werkdagen inloggegevens om te kunnen starten met het online programma.

Wanneer kan ik starten?

Op woensdag 23 februari kun je starten met het online programma ‘Thuiskomen bij jezelf’. Op die dag ontvang je de inloggegevens en kun je gaan starten.

Is dit programma geschikt voor mij?

Dat kan alleen jij bepalen. Als jij voelt dat je het fijn zou vinden om dichterbij jezelf te komen en los te komen van je ex, is dit programma geschikt voor jou. Ik geef jou de tools, maar je moet er zelf mee aan de slag. De impact ligt voor een groot deel bij jou. 

Leer ik in dit programma meer over narcisme?

Nee, dit programma gaat in essentie niet over narcisme. Het gaat over herstellen van een narcistische relatie en vooral terugkomen bij jezelf. Je krijgt wel handvatten hoe je jouw narcistische ex kunt loslaten of met hem kunt omgaan.

Ik heb de financiële middelen niet.

Ik gun iedere vrouw die ervaring heeft gehad met narcisme het programma Thuiskomen bij jezelf. Stuur me een berichtje en dan verzinnen we een oplossing!