fbpx

Online programma: Thuiskomen bij jezelf na een narcistische relatie

Openstellen voor de liefde na een narcistische relatie

Het online programma voor vrouwen die klaar zijn met overleven en weer willen genieten van het leven.

In deze online cursus leer jij stap voor stap los te komen van jouw narcistische ex en dichterbij jezelf te komen.

Wil jij het gevoel hebben dat jij de touwtjes in handen hebt van je leven? Dat je niet geleefd wordt, maar weer echt gaat leven? Het is mogelijk, ook na een narcistische relatie!

Als jouw narcistische ex op dit moment nog veel invloed op je heeft en als jij nog veel bezig bent hoe de relatie was, dan kom je niet verder. Het is tijd om jouw ex en alles wat gebeurd is in en om de relatie los te laten. Zodat jij verder kunt met je leven en rust in je hoofd kunt gaan ervaren. 

De kracht die je zoekt zit in jou! Het is tijd om daar weer verbinding mee te maken. Het zit verstopt onder allemaal lagen van emoties, patronen en ervaringen. Wie zou je zijn zonder al deze dingen?

Jezelf!

Juist ja! Jij mag weer terugkomen bij wie je echt bent. Je mag thuiskomen in jezelf. 

In 10 modules keer jij naar binnen en ruimen we alles op wat je niet meer nodig hebt (je ex, schaamte, opgekropte gevoelens etc!)

Voor wie is dit online programma?

Het online programma Thuiskomen bij Jezelf is voor vrouwen die willen gaan van overleven naar genieten van het leven. Vrouwen die klaar zijn om hun shit aan te kijken en bereid zijn om daar het werk voor te doen. Dit programma is geschikt voor vrouwen die weer willen voelen, maar niet weten hoe ze daarmee moeten beginnen. Het is voor de vrouw die vooral vooruit wil kijken, in plaats van naar het verleden.

Wat ga je bereiken?

 • Jij staat steviger in je schoenen.
 • Je hebt jouw ex losgelaten, waardoor hij jou minder kan raken.
 • Het loslaten van de overlevingsstand en meer gaan leven.
 • Opgekropte emoties toegelaten en losgelaten.
 • Verhoogde eigenwaarde en meer zelfvertrouwen.
 • Je leert jezelf te omarmen zoals je bent en meer zelfliefde te voelen.
 • Een beter relatie met jezelf; de belangrijkste persoon ter wereld!
 • Meer rust in je hoofd, omdat je beter kan omgaan met de gedachten in je hoofd.

Wat krijg ik?

 • Onbeperkt toegang tot een besloten leeromgeving waar de lessen klaarstaan.
 • Videolessen, meditaties en schrijfopdrachten om jou op alle manieren te ondersteunen.
 • Ik deel mijn persoonlijke verhalen, wat mij heeft geholpen en hoe ik andere vrouwen heb geholpen te herstellen van een narcistische relatie.
 • Handvaten en praktische tips om jezelf op nummer 1 te zetten.
Online programma herstellen van narcistische relatie

Wie is Debbie?

Toen ik uit een relatie kwam van 6 jaar met een narcist was ik helemaal mezelf kwijt. De eerste 1,5 jaar heb ik mezelf groot gehouden en deed ik alsof alles goed met me ging, terwijl ik elke avond lag te huilen in m’n bed. Ik wilde me zo graag beter voelen, maar was ook bang voor alle emoties die me zouden kunnen overspoelen. Tot ik er op een gegeven moment zo klaar mee was, om me waardeloos en moedeloos te voelen.

Ik realiseerde me: Ik verdien beter! En mijn dochter verdient een betere moeder!

Ik ben mijn shit gaan aankijken in plaats van het weg te drukken. Ik durfde weer te voelen! Ik ben gaan mediteren om de gedachten in mijn hoofd een plek te geven. Ik begon mezelf beter te begrijpen en rust te vinden in mezelf. Ik voelde dat ik mezelf en mijn leven zelf mocht gaan vormgeven. En zo ontdekte ik de kracht in mezelf. Ik durfde met beide benen op de grond te staan en te zeggen dit ben ik. Daardoor veranderde ook het contact met mijn narcistische ex, hij kon mij niet meer raken! Althans ik liet het niet meer zien in het contact naar hem, waardoor de dynamiek tussen ons veranderde. Dat gaf mij nog meer kracht om door te gaan!

Tijdens mijn herstel heb ik verschillende therapieën en cursussen gevolgd om mij weer beter te voelen. Ik voelde me vaak heel erg onbegrepen en ‘alleen’ met mijn verhaal over narcisme. Mijn ervaringen en de tools die ik heb gebruikt in mijn herstel heb ik samen gevoegd in het online programma Thuiskomen bij jezelf! Dit programma is speciaal voor vrouwen die te maken hebben gehad met narcisme in relaties en nu een beter leven voor zichzelf willen. Want dat verdien je!

Heb jij last van:

» Dat je vaak twijfelt aan jezelf?
» Weinig zelfvertrouwen en eigenwaarde?
»  Het effect wat jouw narcistische ex op jou heeft, elke keer als jullie contact hebben?
»  Je zit veel in je hoofd en ervaart veel negatieve gedachten?
»  Weinig emoties voelen?
»  Wilt graag door met je leven, maar niet weten hoe?
»  Weinig vertrouwen in jezelf en in anderen?

Gun jezelf een fijn leven en start met het programma Thuiskomen bij jezelf!

Waarom zou ik deze training volgen?

Ik geloof dat jij dit proces mag doorlopen. Dat kan je ook helemaal zelf. Alleen soms is het fijn om wat begeleiding te krijgen en is het goed uitgedaagd te worden door te verder te kijken of te voelen.

Ik heb deze training ontwikkeld vanuit mijn persoonlijke ervaringen en alles wat ik heb gezien bij de vrouwen die ik 1-op-1 heb mogen begeleiden. Het valt me op dat veel vrouwen tegen hetzelfde aan lopen, namelijk dat ze moeite hebben met het contact met hun ex, ze schamen zich en ze willen zich wel beter voelen, maar weten gewoon niet hoe. Daar is dit online programma voor, om jou stap voor stap doorheen te begeleiden!

Inhoud van de training

1. De overlevingsstand
2. De relatie en jouw ex loslaten
3. Voorbij de schuld & schaamte
4. Terug naar de kern: jij!
5. Eigenwaarde & zelfvertrouwen
6. Zelfliefde & zelfcompassie
7. De invloed op jouw kinderen
8. Openstellen voor een nieuwe liefde
9. Jezelf op 1 zetten
10. Jouw droomleven

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoeveel tijd kost het?

Gemiddeld zo’n 30 minuten per module. Soms duren de schrijfopdrachten langer. Naast de meditaties per module zijn er ook nog extra meditaties die je kunt doen. De verwerking kan soms langer duren. Je kunt je voorstellen dat er heel wat emoties omhoog komen waar je ruimte aan wilt geven.

 

Hoe volg ik dit online programma?

Je kunt dit online programma in je eigen tijd volgen, via een website of via een app op je telefoon. Zo kun je gemakkelijk een moment in je dag vinden om hieraan te werken. 

Ik heb nog nooit gemediteerd!

Ik snap dat je dat spannend vindt! Ik begeleid je in de meditaties. Jij hoeft alleen maar te zitten of liggen en te luisteren en mijn stem te volgen. Je hoeft geen eerdere ervaring te hebben met meditatie. 

Wat is het verschil met 1-op-1 coaching?

Dit online programma kun je zien als een bepaalde basis. Tijdens de 1-op-1 coaching gaan we meer in op jouw persoonlijke patronen, overtuigingen en ideeën over jezelf. Dan krijg je op maat meditaties, opdrachten en gaan we dieper in op waar jij tegen aan loopt. 

Wanneer kan ik starten?

Als je het programma koopt, krijg je binnen 2 werkdagen inloggegevens om te kunnen starten met het online programma.

Wanneer kan ik starten?

Als het online programma koopt, ontvang je binnen twee werkdagen inloggegevens en kun je van start met het online programma!

Is dit programma geschikt voor mij?

Dat kan alleen jij bepalen. Als jij voelt dat je het fijn zou vinden om dichterbij jezelf te komen en los te komen van je ex, is dit programma geschikt voor jou. Ik geef jou de tools, maar je moet er zelf mee aan de slag. De impact ligt voor een groot deel bij jou.

Leer ik in dit programma meer over narcisme?

Nee, dit programma gaat in essentie niet over narcisme. Het gaat over herstellen van een narcistische relatie en vooral terugkomen bij jezelf. Je krijgt wel handvatten hoe je jouw narcistische ex kunt loslaten of met hem kunt omgaan.

Ik heb de financiële middelen niet.

Ik gun iedere vrouw die ervaring heeft gehad met narcisme het programma Thuiskomen bij jezelf. Stuur me een berichtje en dan verzinnen we een oplossing!