fbpx

Narcismecoach 

Ik ben narcismecoach, speciaal voor vrouwen die te maken hebben gehad met narcisme in relaties. 

Jij bent vast niet zonder reden op deze pagina terecht gekomen. Je bent op zoek naar iemand die jou kan helpen om te gaan met narcisme. Ik ben Debbie en ik heb zelf ervaring gehad met narcisme in een relatie. Zes jaar lang heb ik een relatie gehad met iemand waarvan ik later kon zien dat hij vele narcistische trekjes had. Ik dacht dat het gewoon aan mij lag en niet goed genoeg mijn best deed. Nu kan ik inzien dat ik niet genoeg liefde voor mezelf had, waardoor ik constant op zoek ging naar de waardering en liefde buiten mezelf. De liefde die ik kreeg, verwarde mij en dan ging ik weer twijfelen aan mezelf.

Gelukkig ben ik uit deze relatie gestapt en heb ik voor mezelf gekozen. Nu, jaren later, heb ik mijn roeping gevonden om andere vrouwen te helpen die te maken hebben gehad met narcisme als narcismecoach.  

narcismecoach

Wat doet een narcismecoach?

Ik help jou om de weg terug te vinden naar jezelf. In de relatie met een narcist ben je jezelf kwijtgeraakt. Niks wat je wat deed was goed, waardoor je eigenwaarde steeds lager en lager werd. Je ging pleasen, jezelf wegcijferen en altijd alles voor andere doen. Langzaam maar zeker kwam je steeds verder af te staan van jezelf.

Daarom is het nodig om de weg terug te vinden naar jezelf en naar jouw kern.

Door middel van 1-0p-1 coaching, waarbij ik meditatie inzet al tool, kun jij je weer verbinden met jezelf. Je leert wat jij nodig hebt en hoe je keuzes kunt maken die goed zijn voor jou. Je leert vertrouwen op jezelf, waardoor je steeds meer loskomt van de narcist.

Er wordt ook aandacht besteed aan hoe je om kunt gaan met de narcist of hem kunt loslaten. Echter de belangrijkste stap voor mij als narcismecoach is jou te helpen om jezelf op 1 nummer te zetten.

Ben je benieuwd wie ik ben? Lees dan hier mijn verhaal.

Wil je gelijk aan de slag? Plan dan een gratis ‘Durf te Dromen’ gesprek in om echt verandering te gaan brengen in jou leven. Dit is je kans!!