fbpx

Online masterclass Loskomen van jouw narcistische ex

Als je een relatie hebt gehad met een narcist of een man met veel narcistische trekken dan heeft dat ongetwijfeld veel impact op je gemaakt.

  • Je bent jezelf kwijtgeraakt nadat je jezelf jaren hebt weggecijferd.
  • Er is weinig over van je eigenwaarde.
  • Je twijfelt aan alles, vooral aan jezelf.
  • Je bent bang en hebt weinig vertrouwen in de toekomst.
  • Je ervaart veel negatieve gedachten en zit vaak in je hoofd.
  • Je hebt geen idee hoe je je ooit weer gelukkig moet voelen.

Het enige wat je wilt is rust! Toch?

Om echt verder te kunnen na zo’n ongezonde relatie en weer een fijn leven te kunnen opbouwen is er één belangrijke stap die je moet zetten:

Het vergeven van jouw narcistische ex!

Je doet dit niet voor hem, maar voor jezelf. Hem vergeven betekent niet dat je alles goedkeurt wat hij gedaan heeft, het zorgt ervoor dat jij loskomt van hem en het verhaal van jullie relatie. Op die manier laat je los wat er tussen jullie gebeurd is en verleg je de focus op jezelf. Vanuit daar kun je stap voor stap gaan leren om jezelf op nummer 1 te gaan zetten. Door te helen, te accepteren wat er gebeurd is en je zelfvertrouwen weer op te bouwen! 

Ik gun jou een fijn leven na een relatie met een narcist. Het is mogelijk, het is mij ook gelukt!

In de gratis online masterclass gaan we samen een vergevingsoefening doen en begeleid ik je stap voor stap om jouw ex te vergeven. Na het loslaten van je ex en de zwaarte daarom heen, komt er veel nieuwe energie vrij en deze gaan wij inzetten om een positieve intentie te zetten.

Ik geef de online masterclass twee keer. Je kunt je hieronder aanmelden voor de dag en het tijdstip wat jou het beste uitkomt. Je ontvangt een replay, weet wel dat live meedoen zorgt voor mooie energie en verbinding met andere vrouwen. 

Masterclass Loskomen van jouw narcistische ex

Woensdag 25 januari 20.30 – 22.00 uur

Live via Zoom

Masterclass Loskomen van jouw narcistische ex

Vrijdag 27 januari 10.00 – 11.30 uur

Live via Zoom

Over Debbie

Ik heb zelf ervaren wat de impact is van een relatie met een narcist. Na een relatie van 6 jaar was ik mezelf helemaal kwijtgeraakt, mijn eigenwaarde was compleet weg en voelde me heel erg radeloos. Ik had een dochter om voor te zorgen, dus ik moest wel door. Ondertussen was ik ook nog een rechtszaak gestart tegen mijn narcistische ex wat veel energie van mij vroeg.

Op een gegeven moment voelde ik: dit moet anders. Ik wil me niet meer zo voelen. Ik wil me vrij voelen en sterk in mijn schoenen. Zowel voor mijn dochter maar ook tegen mijn narcistische ex. 

Een belangrijkste stap voor mij in het herstel van deze ongezonde realtie en om dichter bij mezelf te komen was om mijn ex te vergeven. Eindelijk kon ik de boosheid en het verdriet loslaten en dichter bij mezelf komen.