fbpx

Online masterclass Stoppen met jezelf wegcijferen

Jezelf wegcijferen is zo normaal geworden, maar nu voel je aan alles dat je dit niet meer wilt. Het voelt niet fijn om altijd maar klaar te staan voor anderen en te doen wat goed is voor die ander. Het mag ook een keer om jou gaan!

  • Maar mag ik die ruimte wel innemen?
  • Hoe stop ik dan met mezelf weg te cijferen?
  • Hoe maak ik mezelf belangrijker?
  • Hoe zet ik mezelf op nummer 1?

Zijn dit gedachten die in jou hoofd opkomen?

Ik snap je helemaal. Je bent zo gewend geweest om jezelf altijd weg te cijferen en jezelf daarmee minder belangrijk te maken. Het voelt egoïstisch om opeens voor jezelf te gaan kiezen. Ik geloof erin dat het patroon van jezelf wegcijferen is ontstaan in je jeugd, toen heb je als klein meisje besloten was dat het beter was om jezelf weg te cijferen. Bijvoorbeeld om je ouders niet tot last te zijn of om te laten zien dat je een braaf meisje was. Het is iets wat je jezelf hebt aangeleerd en eigen hebt gemaakt.

Nu jaren later merk je dat het jou niet meer helpt om jezelf weg te cijferen. Je voelt dat je meer zou willen luisteren naar wat jij nodig hebt in plaats van altijd gericht te zijn op de ander.

In de masterclass stoppen met jezelf wegcijferen gaan we dieper in op waar dit patroon vandaan komt en hoe je kunt stoppen met jezelf weg te cijferen. 

Ik gun jou een leven waarin je voelt dat je het jezelf waard vindt en jezelf niet meer hoeft weg te cijferen. Zet vandaag de eerste stap en meld je aan de voor masterclass!

In de gratis online masterclass gaan we samen ontdekken waar dit patroon bij jou is ontstaan en zetten we de eerste stap om hier afscheid van te nemen. 

Ik geef de online masterclass twee keer. Je kunt je hieronder aanmelden voor de dag en het tijdstip wat jou het beste uitkomt. Je ontvangt geen replay omdat ik graag met elkaar wil delen, dus zorg dat je het in je agenda zet en er bij bent!

Masterclass Stop met jezelf wegcijferen

Woensdag 20 september van 20.30 tot 22.00 uur

Live via Zoom

Masterclass Stop met jezelf wegcijferen

Vrijdag 22 september van 10.00 – 11.30 uur

Live via Zoom

Over Debbie

Ik heb mezelf al vroeg aangeleerd om mezelf weg te cijferen. Ik vond mezelf zo niet belangrijk, dus trok ik me terug. Ik hield me stil maar ik stond wel altijd klaar voor anderen. Dan voelde ik me gezien. Altijd ging ik mee in wat andere mensen wilde, het maakte immers toch niet uit wat ik wilde, want ik was niet belangrijk!

Toen ik een relatie kwam met een man met narcistische trekken ben ik mezelf nog meer gaan wegcijferen, zo erg dat ik mezelf ben kwijtgeraakt. Ik wist niet meer wie ik was en hoe ik op mezelf kon vertrouwen.

Dit was voor mij de start van mijn zelfontwikkeling; het ontdekken wie ik was en welke patronen mij nog tegen hielden. Door het doen van vele therapieën en cursussen is het mij gelukt om los te komen van de overtuiging: ik ben niet belangrijk. Eindelijk voelde ik me vrij en kon ik genieten van het leven. Dat gevoel wil ik graag doorgeven aan andere vrouwen.