fbpx

1-op-1 coaching Terug in je kracht

In het coachtraject Terug in je Kracht ga jij weer contact maken met de kracht die in jou zit en durf je helemaal jezelf te zijn. 

Om dit te kunnen is het nodig om eerst oude patronen en overtuigingen op te ruimen, zodat je vol vertrouwen in de nieuwe versie van jezelf kunt stappen. Die kan genieten van het leven, lekker in haar vel zit en zichzelf op nummer 1 zet!

 

Terug in je kracht

Herken jij dit?

» Je bent meer aan het overleven dan aan het leven.

» Je zit veel in je hoofd, je piekert veel en vraagt jezelf af: Is dit het nu?

» Je hebt het gevoel vast te zitten. Dit is niet wat je wilt, maar je weet niet hoe je vooruit komt. 

» Je leven loopt lekker, maar écht genieten van het leven lukt je niet.

» Je cijfert jezelf constant weg en je vind jezelf niet belangrijk. 

» Voelen en echt verbinden met je binnenwereld lukt niet goed.

 

Terug in je kracht

Van jezelf wegcijferen naar jezelf op nummer 1

Als je altijd klaarstaat voor anderen en jezelf wegcijfert, wat blijft er dan nog van jou over?

Er komt een punt in je leven dat je voelt: Ik wil mezelf niet langer wegcijferen voor anderen! Het voelt niet meer goed en je zou willen dat er meer ruimte is voor jou en wat jij nodig hebt.

Je voelt dat het tijd is voor jou. Wat jij wilt. Wat jou gelukkig maakt. Maar wie ben je dan eigenlijk? Je mag opnieuw gaan ontdekken wie je bent, wat je voelt en wat je nodig hebt om je goed te voelen. Dat is zo wennen, vooral als je altijd gefocust was op jezelf en jezelf op de laatste plek plaatste.

En dan hebben we het nog niet gehad over alle emoties die je al jaren hebt weggedrukt. Er was letterlijk geen plek voor jou en dus ook niet voor jouw emoties. Misschien ben je wel op het punt dat je heel weinig voelt of dat je bang bent om je emoties te gaan voelen.

Je wilt je weer fijn voelen en kunnen genieten van het leven, maar je weet gewoon niet hoe. Je hebt veel last van negatieve gedachten en blijft maar piekeren.

Tijd voor verandering dus?!

Ik geloof dat de belangrijkste relatie die met jezelf is. En aangezien je altijd voor andere hebt klaargestaan is het tijd voor jou om meer aandacht te besteden aan jezelf. Je mag terugkomen bij jezelf en de kracht die in jou zit! Door jezelf te omarmen wie je bent, liever voor jezelf te zijn, meer zelfliefde te voelen en jezelf op nummer 1 zetten.

Je verlangt naar:

♥ Rust in je hoofd en in je lijf

♥ Vertrouwen voelen in jezelf en in de toekomst

♥ Jezelf gaan zien als prioriteit en jezelf op 1 zetten.

♥ Sterk in je schoenen staan.

♥ Dingen doen waar JIJ blij van wordt.

♥ Genieten van het leven met jouw kinderen!

Jezelf op 1 zetten

Hi, Ik ben Debbie 🙂

Ik weet niet beter dan dat ik mezelf altijd heb weggecijferd voor anderen. De ander was altijd belangrijker dan ik. Want ja, ik deed er niet toe. Stiekem wilde ik natuurlijk wel gezien worden, dus ging ik pleasen en mezelf aanpassen om wel die liefde en waardering te ontvangen waar ik zo naar verlangde.

Ik kwam in een relatie terecht met een man met narcistische trekken waarin ik mijzelf helemaal ben kwijtgeraakt. Het einde van de relatie was het begin van mijn reis op het gebied van zelfontwikkeling en mezelf herontdekken. Eigenlijk ontstond er ruimte voor wie ik was en wat ik voelde. 

Toen ik eenmaal hersteld was van die relatie en voelde dat ik eindelijk weer een beetje mezelf was, merkte ik dat ik mezelf nog steeds wegcijferde of nog steeds ging pleasen. Blijkbaar zaten deze patronen zo diep. 

Ik kwam erachter dat ik mezelf helemaal niet belangrijk vond. Ik wilde mezelf wel belangrijk vinden, maar elke keer puntje bij paaltje, ging ik toch voorbij aan mezelf en cijferde ik mezelf weg. Ik ben toen begonnen met traumatherapie om dieper liggende overtuigingen en patronen aan te pakken. 

Pas toen ik begreep waar dingen vandaan kwamen kon ik het loslaten. Er kwam ook veel oude pijn en verdriet omhoog wat ik al die tijd had weggedrukt. Daarna onstond er meer ruimte voor mij en voelde het alsof ik in een nieuwe identiteit kon stappen.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om jezelf kwijt te raken en jezelf weer terug te vinden. Vooral de kracht in jezelf terug te vinden! Mijn kennis en ervaringen deel ik graag met andere vrouwen zodat zij ook kunnen leren om zichzelf op nummer 1 te zetten. 

Hoe zou het zijn als ik zeg dat dit voor jou is weggelegd? Dat leven waar jij van droomt, waar je kan genieten van het leven en leuke dingen kan doen met je kinderen voor jou mogelijk is?

Het is tijd om in die kracht te stappen!

Jij voelt aan alles dat het tijd is en dat je een beter leven voor jezelf en je kinderen wilt. Je weet alleen niet waar je moet beginnen!

Voor wie is het Terug in je Kracht coachtraject?

Dit coachtraject is voor vrouwen die zich lange tijd hebben weggecijferd, zijn gaan pleasen en zich gaan aanpassen om geliefd te worden. Zij voelen dat dit niet meer past en willen voor zichzelf kiezen, maar dat voelt moeilijk en eng. Hoe moet dat dan? 

Het is voor vrouwen die klaar zijn om hun shit aan te kijken en hun oude patronen willen doorbreken zodat ze zichzelf weer als prioriteit kunnen gaan zien. Vanuit die basis in jezelf, kun je beter voor je kinderen zorgen. 

Dit traject is voor de vrouw die voelt dat er méér in haar zit dan wat er nu uit komt. Ze is klaar met het leven wat ze nu leidt. 

Na het coachtraject ‘Terug in je kracht’

♦ Ervaar je meer rust in je hoofd

♦ Durf je 100% jezelf te zijn

♦ Je hebt meer vertrouwen in jezelf en jouw leven

♦ Je bent niet meer bang voor wat er komen gaat

♦ Je staat sterk in je schoenen

♦ Voor jezelf zorgen is belangrijk

♦ Voel je de kracht in jezelf en durf je jezelf te zijn!

 

Wat kun je verwachten van het coach traject?

Je ontvangt:

  • 6 coachafspraken van 1,5 uur – via Zoom of Live in Den Haag.
  • Een meditatie, speciaal opgenomen voor jou.
  • Gedurende 3 maanden krijg je WhatsApp support voor vragen.

Voor dit drie maanden traject betaal je €695 incl. btw.
Je kunt ook betalen in 2 termijnen (2x €350) of in 3 termijnen (3x €235).

Ervaringen van andere vrouwen over het coachtraject

Het was geen toeval dat ik Debbie tegenkwam op Instagram. Wat voelde ik me met haar en haar verhaal verbonden! De naam van haar bedrijf, @jezelfop1, triggerde dat wat ik wel wou, maar tot op heden maar moeilijk kon. Als recovering people pleaser bleef ik tegen dezelfde zaken aanlopen.

Ik ben ervan overtuigd dat alles gebeurt met een reden. De inzichten die Debbie me gaf, had ik vroeg of laat ook op een andere manier kunnen ontdekken. De Durf te Dromen-sessies zorgden echter voor een stroomversnelling.

Superfijn zijn de meditaties die Debbie speciaal voor mij heeft opgenomen. Ik beluister ze regelmatig en kom hierdoor steeds dichter bij mezelf.

Wie denkt dat jezelf op 1 zetten ten koste gaat van relaties heeft het mis. Pas wanneer je een gezonde relatie met jezelf hebt, kun je gezonde relaties aangaan met anderen.

Mijn hart is letterlijk en figuurlijk geopend. Dit wens ik iedereen toe!

Tiny

Debbie kwam op precies het juiste moment op mijn pad. Ik voelde zoveel herkenning in haar verhaal en zij kon mij zowel praktisch als op een dieper niveau bijstaan in mijn vechtscheiding en omgangsregeling met mijn narcist.

Ze bereidde me voor op iedere stap die ging komen, waardoor de klappen minder aankwamen en ik de aandacht leerde verleggen naar mezelf en mijn kinderen in plaats van met zijn acties bezig zijn. Samen konden we ook lachen om het circus aan acties die mijn narcist uithaalde. Het leerde me volledig afstand te nemen van zijn theater. Ik kan je nu met een gerust hart zeggen dat ik zo blij en opgelucht ben dat ik uit die relatie ben, dat ik keihard gewerkt heb een nieuw bestaan op te bouwen en dat was me zonder hulp van debbie niet gelukt.

En wat ik ook nog wil benoemen: is Debbie haar persoonlijke benadering, ze is super goed bereikbaar en staat je altijd bij met raad en daad. Goud waard.

Kirsten

Afgelopen jaar snakte ik ernaar om met iemand te praten, iemand aan wie ik mijn verhaal kwijt kon. En iemand die mij hielp. Want mentaal zat ik er doorheen. Debbie heeft mij hier ongelooflijk goed bij geholpen. Zij heeft geluisterd, mij zelf antwoorden laten ontdekken en inzien dat het om mij draait. Ik sta nu zoveel sterker in mijn schoenen en accepteer wie ik ben. Ze heeft me handvatten gegeven die mij nog steeds regelmatig helpen als ik mij minder voel. Want je mag je minder voelen, dat geeft niet. Het gaat weer goed met mij. Bedankt Debbie!

Julia

Ik wil het heel graag maar ik kan het niet betalen!

Dat snap ik! Je kunt in termijnen betaling, dat kunnen we overleggen. Daarnaast kun je jezelf afvragen: Wat als je het niet doet?

Je zou kunnen navragen bij je werkgever of er een speciaal potje is voor persoonlijke ontwikkeling. Daar valt dit ook onder!

Wordt dit coachtraject vergoed?

Nee, mijn coachtraject wordt niet vergoed door de zorgverzekering omdat ik niet onder de GGZ zorg val.

Wel kun je kijken of het mogelijk is om deze kosten vergoed te krijgen door jouw werkgever. Het helpt jou om beter in je vel te zitten, waardoor je beter kan presteren op je werk. Mocht je hier interesse in hebben, stuur me gerust een mailtje via debbie@jezelfop1.nl of bespreek dit tijdens een kennismakingsgesprek.

Ik hou niet zo mediteren, waarom doe je dit?

Dat is geen probleem. Ik begeleid je gedurende de meditaties. Na een gesprek heb ik duidelijk gekregen wat je ervaart en waar je tegen aan loopt. In de meditatie help ik jou om dit te voelen en/of los te laten, waardoor je met een rustiger de gevoel de afspraak uitkomt. Je voelt meer vertrouwen en rust in je hoofd.

Waarom zou ik gaan werken met jou?

Ik stond ook op dit punt waar jij nu staat. Ik wist niet hoe ik verder moest en hoe ik ooit weer gelukkig zou worden. Ik voelde me zo radeloos en tegelijkertijd zo alleen.

Ik heb er alles aan gedaan om me weer beter te voelen en dat is gelukt! Ik kan oprecht zeggen dat ik weer gelukkig ben. Ik zit lekker in mijn vel en ik durf te stralen en te genieten van het leven.

Het belangrijkste voor zo’n coachtraject is dat je een klik voelt met mij. Herken je dingen in mijn verhaal? Een andere manier om te ontdekken of er een klik is, is door het plannen van een kennismakingsgesprek.

Ik vind het heel spannend

Dat snap ik! Ja zeggen tegen dit traject is ja zeggen tegen de beste versie van jezelf en dat is spannend. Je kunt jezelf afvragen: Wat als ik het niet doe?

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom werkt dit wel?

Dat kan ik niet voor je invullen. In mijn coachtraject is alle ruimte voor jou. Ik volg geen vaste methodieken, maar ik kijk en voel wat er past bij jou. Op die manier kunnen we heel gericht werken aan datgene wat jou belemmert om een fijn leven te leiden.